Collanol medicament.

Collanol, 20 capsule.

articulatia radioulnara proximala poliartrita imunitate

Mai jos o să găsiți informații despre cum și de ce utilizăm datele dvs. Date personale sunt datele prin care o persoană poate fi identificată direct sau indirect.

ball and socket joint ce să iei cu inflamația articulară

Exemple de date personale sunt: numele complet, CNP, număr de telefon, adresa de domiciliu, adresa de e-mail ș. Vitaslim SRL folosește datele dvs. Prin furnizarea datelor dvs.

Durerea lombara - vindecare fara interventie chirurgicala

Folosim următoarele tipuri de date: Date personale, pe care ni le furnizați prin plasarea comenzii sau prin formularul de contact. Aceste date includ numele complet, numărul de telefon, adresa de livrare, adresa de e-mail, contul bancar în cazul în care alegeți să achitați prin cont collanol medicament comanda.

articulațiile de pe degetele mici ale mâinilor doare deteriorarea meniscului intern al genunchiului 2 grade

Date personale, colectate prin intermediul cookie-urilor de pe site-ul nostru. Aceste date includ țara și orașul în care vă aflați, sexul dvs.

adidași pentru dureri articulare tratament pentru gleznele umflate

Aceste date sunt sintetizate împreună cu datele celorlalți vizitatori ai site-ului nostru și nu puteți fi identificat personal prin intermediul lor. Vitaslim SRL păstrează datele dvs. În cazul în care considerați că datele dvs.

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de de lei. Prezentare Collanol - Capsugel : Collanol - Capsugel Contine doua ingrediente unice conform mecanismului lor de actiune – colagen intact si curcumina micelara. Eficienta Collanol depaseste cu mult tot ceea ce este cunoscut pana in prezent. Beneficii: Vitaminele C si D si mineralele Mn din Collanol sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului osteoarticular.

Dacă considerați că solicitarea dvs. Vitaslim SRL nu utilizează date de la terțe părți. Vitaslim SRL furnizează date către terțe părți numai în baza contractelor și angajamentelor de confidențialitate din partea acestora.

Terțele părți cu care colaborează Vitaslim SRL sunt furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii contabile, furnizori de servicii de marketing, bancare și collanol medicament.

tratamentul osteofitelor coloanei toracice move&flex farmacia tei

Puteți să ne contactați de luni până vineri între — la următoarele date de contact: E-mail: gdpr visislim.

Mai multe despre acest subiect