Colchicum homeopatie

Diateza gutoasa, reumatica; persoane cu constitutie robusta si viguroasa ; boli ale batranilor. Impresiile venite din exterior, lumina, zgomotul, mirosurile puternice, atingerile, grosolania altora il tulbura in cel mai inalt grad Nux v. Tulburari procate de tristete, amaraciune sau de comportamentul neadecvat, rauitor al altora fata de el Staph. Dureri tractionante, sfasietoare, apasatoare; usoare sau superficiale cand vremea e calda; afecteaza oasele si tesuturile mai profunde, cand vremea e rece; durerile migreaza din stanga in dreapta Lach. Simtul olfactiv dureros de sensibil; greata si lesin de la mirosul alimentelor gatite, mai ales peste, oua sau carne grasa Ars.

Ocluzie intestinală, deoarece stimulează peristaltismul intestinal Febra mediteraneană familială colchicum homeopatie în cadrul unei afecțiuni genetice cunoscută sub denumirea de poliserozita familială recurentă În cadrul afecțiunilor neoplazice s-a dovedit că două din substanțele chimice prezente în compoziția plantei colchicina și demecolcina prezintă acțiune antimitotică, blocând desfășurarea procesului de mitoză, atât în cazul celulelor normale, cât și în cazul celulelor canceroase.

Durerile spastice musculare apărute în cadrul unor tulburări neurologice, traumatisme sau în cadrul afecțiunilor degenerative vertebrale. Mod de utilizare: În cadrul crizei gutoase se poate administra 1 mg de plantă de trei ori în prima zi de criză iar mai apoi se poate administra 1 mg de două ori în fiecare zi.

Se recomandă păstrarea unui interval de 3 zile între cure. De asemenea, colchicina poate fi administrată în doză de 2 mg pe cale intravenoasă. În tratamentul gutei cronice se administrează colchicină în doză de 0, mg în fiecare zi, seara înainte de culcare.

polygemma 13

Contraindicații Deoarece doza terapeutică de colchicină este foarte apropiată de doza toxică, existând riscul crescut de intoxicație, este contraindicată administrarea unei doze de colchicină mai mare de 10 mg pe zi. Utilizarea brândușei de toamnă este contraindicată în cazul bolnavilor cu insuficiență renală, insuficiență hepatică, în cazul femeilor însărcinate, datorită efectului teratogen asupra fătului și în cazul bolnavilor cu leucopenie.

tratamentul articulațiilor Kalanchoe

Este contraindicată administrarea de colchicină în asocierea următoarelor medicamente: Eritromicină, Claritromicină, Cimetidină, Ciclosporină, vasoconstrictoare, analgeziceagenți alcalinizanți și nacrotice.

Efecte adverse posibile Utilizarea plantei în cadrul crizelor acute gutose poate determina apariția sindromului dispeptic caracterizat prin dureri abdominale difuze, grețuri și vărsături.

durere surdă la genunchi

Administrarea rapidă a colchicinei pe cale intravenoasă poate determina apariția unor aritmii cardiace severe și chiar colchicum homeopatie stopului cardio-respirator. Depășirea dozei zilnice de colchicină determină apariția următoarelor aspecte patologice: Diaree hemoragică, cu risc crescut de deces prin deshidratare și șoc hemoragic Arsuri tegumentare Arsuri la nivelul mucoasei faringiene Colchicum homeopatie severă a funcției renale Deprimare neuromusculară.

Balsam regenerator pentru ligamente pentru oase și articulații

Ingerarea unei porțiuni în plantă determină apariția intoxicației, care presupune apariția următoarelor manifestări clinice severe: Disfagie.

Mai multe despre acest subiect