Apireven contraindicatii

Crema Apireven cu venin de albine 30 gr

Indicații și contraindicații Acest unguent se aplică pe piele pentru tratamentul reumatismului acut și cronic, dureri reumatismale, musculare și articulare, lumbago, sciatică, degerături, precum și pentru masajul sportivilor.

apireven contraindicatii

Nu se recomandă utilizarea Apireven în cazul persoanelor ce prezintă leziuni inflamatorii ale pielii. De asemenea, nu este indicat la copii cu vârste sub 3 ani. Reacții adverse Folosirea abuzivă sau aplicarea pe pielea lezată și pe mucoase poate fi apireven contraindicatii de iritație intensă.

apireven contraindicatii

De aceea, după fiecare aplicare întotdeauna trebuie ca mâinile să fie spălate. Atenționări speciale Dacă după maximum 30 de minute de la aplicarea produsului, crema este absorbită de piele și zona pe care s-a aplicat se înroșește, atunci produsul a fost eficient.

Dacă această reacție persistă pentru mai mult timp, se recomandă întreruperea utilizării produsului.

apireven contraindicatii

De asemenea, nu este recomandată aplicarea în jurul ochilor, gurii sau pe răni, escare. Doze și mod de administrare Acest produs este indicat a fi aplicat local prin frecare, de ori pe zi, câte 4 zile.

apireven contraindicatii

Aceste 4 zile trebuie urmate de o zi de pauză. De asemenea, este recomandat ca zona pe care a fost aplicată crema să fie acoperită imediat după aplicare. Adaugă un comentariu.

apireven contraindicatii

Mai multe despre acest subiect